Diákmentor program

Mit jelent a kortárs diákmentor program?

A Kortárs Diákmentor program egy önkéntesen végzett hallgatói szolgáltatás. A mentorok, olyan hallgatók, akik szakmai felügyelet mellett, a Partiumi Keresztény Egyetem- elsősorban első éves- hallgatói számára nyújtanak támogatást tanulmányaik elvégzéséhez, illetve segítik társaikat, hogy megtalálják a saját megoldásukat felmerülő problémáikra.

Miben segíthet a kortárs diákmentor?

Társaikat segítik:

  • az egyetemi életbe való jobb beilleszkedésben
  • az elvárások és félelmek kezelésében
  • a kapcsolataik kialakításában
  • az egyetemi életben való eligazodásban
  • a problémáik hatékonyabb kezelésében
  • a speciális helyzetű hallgatók tanulási problémáinak feltárásában.

Ha általuk már nem megoldható problémával találkoznak, a hallgatókat tovább küldik oktatókhoz, szakemberekhez. 

Ki lehet kortárs diákmentor?

Diákmentorrá válhat minden PKE hallgató, aki úgy érzi, hogy segíteni tudna diáktársainak az egyetemi élet feladataiban, A programba jelentkezni májusban lehet. A diákmentorrá válás feltétele, hogy a hallgató részt vegyen a diákmentor tréningen, illetve a mentorok számára tartott eligazításokon. A bejelentkezéshez egy regisztráció és egy motivációs levél szükséges.

2020/2021-as tanév kortárs diákmentorai

 

badon dSziasztok, Bádon Dávid vagyok, harmadéves Menedzsment és elsőéves Bank és pénzügyek szakos hallgató és ezek mellett a Partiumi Keresztény Egyetem Diákszervezet belügyi alelnöke. Megbízható, figyelmes és segítőkész embernek tartom magam. Szabadidőmben szeretek horgászni, programokat szervezni és sportolni. Szívesen segítek a hallgatóknak a problémáik megoldásában, kérdéseiknek a megválaszolásában. Nyugodtan forduljatok hozzám, elérhetőségeim: Email cím: badon.david16@gmail.com; Facebook: https://www.facebook.com/badon.david.9.


Balog Daniella vagyok,Balog Daniella

harmadéves Bank és pénzügyek és másodéves Menedzsment szakos hallgató. Tanulmányaim kezdete óta aktív vagyok a hallgatói életben és szívemen viselem hallgatótársaim sorsát. Jelenleg a Nagyváradi Magyar Diákszövetségben tevékenykedem. Segítséget szeretnék nektek nyújtani a beilleszkedésben, az online oktatással kapcsolatban felmerülő problémáitok megoldásában, az egyetemmel kapcsolatos kérdéseitek megválaszolásában és nem utolsó sorban a diákéletbe való szocializálódásban. Forduljatok hozzám bizalommal, bármilyen kérdésetek van. A balog.daniella@nmd.ro e-mail címen vagy a https://www.facebook.com/daniella.balog címen bármikor elérhettek!

 


 

 

fazekas

 

Fazekas Florance Titanilla vagyok.

 A Partium Keresztény Egyetem Bank és pénzügyek szak harmadéves és Menedzsment szak elsőéves hallgatója. Diáktársaim megbízható és segítőkész embernek tartanak. Bármilyen problémával fordulj hozzám bizalommal. E-mail: florance1997@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/florancetitanilla.fazekas/

 


fazekas r

Fazekas Réka vagyok,

 harmadéves Bank és pénzügyek szakos és elsőéves Német nyelv és irodalom szakos hallgató. Az egyetemen töltött idő alatt bennem is sok kérdés fogalmazódott meg, amelyeket felsőbb éves társaim készséggel válaszoltak meg. Ezt a mentalitást szeretném tovább vinni és átadni az egyetem új/régi családtagjainak, nektek. Forduljatok hozzám bizalommal e-mailen: fazekas.reka7@gmail.com vagy Facebookon:  https://www.facebook.com/reka.fazekas.33/

 

 


 

A nevem Hanizs Alexandra Andreea,Hanizs A

másodéves Szociális munkás hallgató vagyok, a Partium Keresztény Egyetemen. Úgy gondolom, hogy rendelkezem olyan tulajdonságokkal, amelyekre egy diákmentornak szüksége van, így ezzel segíthetek másoknak. Ha van bármilyen kérdésed vagy problémád akad az egyetemmel, illetve az online órákkal kapcsolatban, örömmel válaszolok rájuk, csak írnod kell.

Elérhetőségeim: sandi.andreea.hanizs (facebook) ; sandi.andreea2@gmail.com (gmail)

 


jakab fJakab Ferenc Mózes Olivér vagyok,

 harmadéves Menedzsment szakos hallgató és idéntől a pedagógia modult is felvettem. Az egyetem mellett próbálok minél sokszínűbb életet élni, ezért tagja vagyok a Háló közösségnek, a nagyváradi RIF-nek, Erasmus+ programokkal foglalkozom és elnöke vagyok a PKE Diákszervezetének, különböző eseményeket szervezek. Nyitott vagyok beszélgetésekre és nagyon szeretek fiatalokkal foglalkozni. Szeretem a kreativitást, a humort és részemről bármikor sportolhatunk akár extrém sportokat is.

Elérhetőségem: https://www.facebook.com/feri.jakab/


Mátéffy S Mátéffy Sára vagyok, jelenleg másodéves, Magyar nyelv és irodalom szakos hallgató.

Egyetemi éveim elejétől aktív tagja vagyok a PKE Diákszervezetének.

Összetevőim: szeretet, lazaság, túlcsorduló adrenalin.

Nem harapok és lehetőségeimhez mérten igyekszem segíteni neked – ha akarod! Keress bizalommal falnak – akadálynak – ütközés esetén, ha fuldokolsz a temérdek információban, vagy csak épp tartasz, félsz valamitől, magányosnak érzed magad.

Elérsz a ffy.sara@gmail.com ímél címen is, de messengeren hamarabb válaszolok.

Facebook: https://www.facebook.com/mateffy.sara

 


 

santa dÜdvözöllek!

Sánta Dalma vagyok, harmadéves Szociális munka szakos hallgató. Szeretném azt, hogy az első éveid ne arról szóljanak, hogy stressz és idegeskedés, hanem igenis élvezni is tud ezt az új világot, ami most megnyílt számodra.

S pontosan, hogy mi ügyben is tudsz megkeresni? Ha megijeszt a túl sok Rád ömlő feladat, elveszettnek érzed magad a rendszerben, tanácstalan vagy, hogyan ismerkedj össze a társaiddal, szeretnéd tudni, hogyan oszd be az idődet, nem megy a tanulás, nem sikerültek az első vizsgáid, elbizonytalanodtál, hogy jó helyen vagy-e.

A témát mindig Te hozod. Írj bátran és bizalommal :) Messenger: https://www.facebook.com/dalma.snt


Varga IzabellaVarga Izabella vagyok, a Partiumi Keresztény Egyetem másodéves hallgatója Szociális munka szakon. Empatikus, segítőkész és megbízható embernek tartom magam.
Keress meg ha tanácsra, segítségre vagy egy beszélgetésre lenne szükséged. Legyen szó az egyetemi élet, illetve az online oktatás problémáiról, egy sikertelen vizsgáról, elbizonytalanodásról vagy tanulási nehézségekről, de személyes problémákkal kapcsolatban is bizalommal fordulhatsz hozzám.
Elérhetőségem: https://www.facebook.com/Izukaaaa

 

 

 

 

 

pke logo hu feheremet logo szines 3ntp logo color